Wat is Healing?

Healing betekend letterlijk: genezing of heling.
De healingen hebben tot doel je Lichaam en Ziel weer volledig in Balans te brengen, waardoor je je beter afgestemd voelt met je Ware Zijn in verbinding met Moeder Aarde.
De healingen brengen een diepe ontspanning met zich mee, waardoor het lichaam zich van binnenuit kan her-stellen. De energie brengt je in je eigen "wellness" , je geboorterecht, in Liefdevolle Harmonie met je Zelf en anderen.
Oude patronen en overtuigingen kunnen losgelaten worden wat weer ruimte schept voor nieuwe energie en wensen en creaties.
De healingen vinden plaats zowel op het lichaam als in de Aura rondom/buiten het lichaam.

In deze huidige tijd op Aarde, waarin we midden in een belangrijke overgangsfase zitten is het belangrijk, dat we als mens ons volledig afgestemd kunnen weten en voelen met ons volledige potentieel.
Weten Wie je Bent.......Weten wat je hier komt doen.......De Zin van mijn bestaan......Dit zijn belangrijke coachingsvragen om meer Bewustzijn te krijgen in je Ware Zijn.
Mijn healingen gaan altijd gepaard met het geven van informatie op je vraag waarmee je kwam en zal altijd meer Bewustwording brengen. 
 
 
 


Aanmelding kan via mijn email of via het Gastenboek...